Plaats nu GRATIS jouw OPROEP!

Bicupid.be

Plaats jouw oproep
Plaats oproep Members login

Oproep van Aaniekk

Relatie: Vertel ik later
Vervoer: Vertel ik later

Haar oproep: Het lijkt mij gewoon heel leuk om een man tegen te komen waar ik al deze dingen mee kan doen. Een spontane, gezellige en ook wel beetje stoere en sexy man. Je houdt van verrassen en verrast worden, een lang weekend samen bijvoorbeeld, de hele dag buiten en de dag eindigen met? Wie weet..

Gevonden oproepjes
Weergave
  Overzicht
  Lijst
Geen resultaten

Recente oproepjes

Plaats jouw oproep

logo

Oproepjes nu online - selecteer een oproep en reageer gratis!

logo

Oproep van de dag

16 January 2018

Nietjuh

Oproep van Nietjuh
Geplaatst op 21-01-14 - 13:04

Leeftijd: 27 jaar
Woonplaats: Amsterdam

Haar oproep: Ben op zoek naar een man die dezelfde behoeftes als mij heeft, met name sex. Wil het niet meteen allemaal vertellen, das een voor diegene die bij mij de gevoelige snaar weet te bespelen. Maar dit is niet voor de zogenoemde faint-hearted. Wat ik zoek is anders dan anders... Hoop je interesse te hebben gewekt!

logo

Oproepjes in de buurt

Oproepjes in: Nederland & België

map Friesland Friesland Friesland Friesland Noord-Holland Noord-Holland Flevoland Flevoland Groningen Groningen Groningen Zuid-Holland Zuid-Holland Zeeland Zeeland Zeeland Zeeland Zeeland Zeeland Utrecht Limburg Noord-Brabant Drenthe Gelderland Overijssel Het Brussels Hoofdst West-Vlaanderen Oost-Vlaanderen Henegouwen Vlaams-Brabant Waals-Brabant Namen Luxemburg Luik Limburg_be Antwerpen
logo

Online profielen

# online profielen

Gratis aanmelden op Bicupid, Kom in contact met spannende bi seksuele mannen, vrouwen en stellen voor een erotisch gesprek. Bicupid is de website voor de nieuwsgierige bi of gay man.

Bij ons gebeurt alles volledig discreet en betrouwbaar. Beheer je eigen profiel en bepaal zelf welke foto's je upload in ons Bicupid systeem. Bevalt het je toch niet dan kun je met een simpele klik je profiel op bicupid weer verwijderen.

Over Bicupid.be | Algemene voorwaarden | Privacy statement | Helpdesk | Prijs | FAQ Voorwaarden | FAQ | Helpdesk

The Right Link B.V.

De minimale leeftijd voor deelname aan deze 1:1 chatdienst is 18 jaar. Voor personen beneden de minimale leeftijd wordt toegang tot deze dienst geweigerd. De profielen op deze chatdienst zijn deels fictief, fysieke afspraken met deze fictieve profielen zijn niet mogelijk.Eenmalige dienst a € 0,66 tot maximaal € 1,50 per credit. Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met software als Netnanny, Cyberpatrol of Cybersitter.

© 2010 - 2018 Alle rechten voorbehouden.